Creatieve Therapie

 

Welkom bij Creatieve Therapie

Om jouw studie Creatieve Therapie goed te beginnen hebben wij de studiestartweek voor jou georganiseerd. Zo maak je kennis met jouw klas. In deze week hebben wij ook een inspirerende gastspreker voor jou geregeld. Op dit moment zijn we druk met de voorbereidingen voor de aankomende Studiestartweek eind augustus.

StudieStartWeek
Nog even en dan is het zover; de start van je nieuwe studie! Je gaat de opleiding Creatieve Therapie volgen. De lessen beginnen op maandag 4 september 2017, maar op de eerste dag van de StudieStartWeek zullen we je officieel welkom heten. Je wordt op dinsdag 29 augustus 2017 om 9:30 uur verwacht op Stenden Hogeschool, in lokaal 0.67. De StudieStartWeek heeft als thema ‘Superhelden’: een ontmoeting met je studiegenoten, met docenten, met de hogeschool en de stad Leeuwarden. Elkaar leren kennen en gezelligheid staan uiteraard voorop! Het programma kan hier en daar wijzigen, eventuele wijzigingen worden door de coördinerende docenten ter plekke doorgegeven. De StudieStartWeek loopt van dinsdag 29 augustus tot en met donderdag 31 augustus 2017.

Niet verplicht

Deelname aan de StudieStartWeek is niet verplicht, maar wel ten zeerste aanbevolen. Je ontvangt tijdens deze week belangrijke informatie, waaronder de groepsindeling en je rooster. Als je niet kunt komen, ontvang je deze informatie pas op 4 september 2017.

Kosten en aanmelden

Er zijn wel kosten verbonden aan deze StudieStartWeek, te weten voor de lunch op de eerste dag en het studiestartpakket (inclusief moduulboek).

De totale kosten (€ 35,00) moeten vooraf via de Webshop worden betaald. Gebruik hiervoor de volgende link: https://webshop.stenden.com/Home/ProductSelect

Mocht tijdens het begin van de StudieStartWeek blijken dat je niet hebt betaald, kun je ook niet deelnemen aan de StudieStartWeek.

Boekenlijst

De boekenlijst kun je vinden op www.studystore.nl. Je bent niet verplicht je boeken daar te bestellen. Je bent echter wel verplicht de kosten voor de StudieStartWeek via de Webshop te betalen. Niet aanvinken dat je wilt deelnemen aan de NT-2 cursus. Deze cursus is alleen bedoeld voor Duitse studenten die de Nederlandse taal machtig moeten worden.

Via de boekenlijst moet ook tekenmaterialen worden aangeschaft (dit geldt alleen voor studenten Beeldend en niet voor Drama).

Het tekenmateriaal bestaat uit:

  • Lyonse Penselen Plat “Creall” Nr.2, breedte 1,6 mm
  • Lyonse Penselen Plat “Creall” Nr.10, breedte 5,5 mm
  • Lyonse Penselen Plat “Creall” Nr.16, breedte 9,0 mm
  • Panda Oliepastels doos à 24 stuks
  • Penselen Selected Filament Talens Nr. 10, breedte 8,2 mm
  • Penselen Selected Filament Talens Nr. 18, breedte 15,8 mm
  • Penselen Selected Filament Talens Nr. 4, breedte 4,1 mm,
  • Amsterdam Soft Pastel en twee Conté potloden hard en zacht (2B en 6B)

In de Studiestartweek wordt ook het moduulboek voor de eerste moduulperiode aangeschaft. Hoe je dit kunt aanschaffen, wordt tijdens de StudieStartDag bekend gemaakt. Hier wordt ruimte voor geboden in het programma.

Het is voor de opleiding van groot belang om vanaf de eerste dag er voor te zorgen dat de StudieStartWeek en het onderwijs optimaal is georganiseerd.

Dat kan alleen wanneer we in een vroeg stadium precies weten hoeveel studenten definitief zullen deelnemen aan ons onderwijsprogramma. Alleen dan kunnen we je een goede start garanderen! Daarom moet je ervoor zorgen dat je je via studielink (www.stenden.studielink.nl) hebt ingeschreven voor de opleiding Creatieve Therapie. Denk erom dat je vòòr 1 september 2017 aan alle inschrijfverplichtingen hebt voldaan. Mocht op 1 september 2017 je inschrijving nog niet kompleet zijn, dan kun je helaas niet met de opleiding beginnen. Hopelijk heb ik je vooralsnog voldoende geïnformeerd. Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met het secretariaat van Creatieve Therapie, tel. 058-2441608 of e-mail helena.de.vries@stenden.com. Het belooft een gezellige en leerzame week te worden!

Allergieën of dieetwensen kan je doorgeven aan davey.hoving@student.stenden.com.

Wat je nog mee dient te nemen:

Een wit T-shirt dat vies mag worden (Trek sowieso niet je nieuwste kleding aan J). Verder wordt aangeraden een smartphone of tablet mee te nemen (voor de uitleg van Blackboard, iStenden, etc.).

Tot ziens op dinsdag 29 augustus!

Vragen? Met vragen kun je terecht bij helena.de.vries@stenden.com. Like ons ook op Facebook.

Belangrijke links

Bekijk de onderstaande links, belangrijk om bekeken/geregeld/gedaan te hebben voor de StudieStartWeek:

Programma Creatieve Therapie

Klik hier voor het programma.