Leisure Management Leeuwarden

Welkom bij Stenden Leisure Management!

StudieStartWeek

Van maandag 29 januari tot en met woensdag 31 januari 2018 vindt de StudieStartWeek voor alle eerstejaars studenten Leisure Management plaats. Het is de introductieweek van jouw nieuwe studie in Leeuwarden!

De week zit vol met leuke en leerzame Leisure activiteiten. We laten je kennis maken met de school, de stad, je studiegenoten en met de opleiding. Het belooft een super week te worden!

De StudieStartWeek bevat ook avondactiviteiten. Het is daarom verstandig dat je in Leeuwarden blijft slapen. Als je geen slaapplek hebt, kun je een e-mail sturen naar sswleisure2018@gmail.com. We proberen dan een plek voor je te regelen.

Deelname

We raden jou aan deel te nemen aan de StudieStartWeek.

Mocht je wegens overmacht niet in staat zijn om deel te nemen aan de StudieStartWeek, dan moet je dit voor 26 januari per mail melden bij het Secretariaat Leisure Management. Het mailadres is secretariaat.lt@stenden.com. Alleen in dit geval kan een compensatieopdracht worden verleend.

Wanneer je gedurende de week wegens overmacht, bijvoorbeeld door ziekte of persoonlijke omstandigheden, (vakantie/werk/verhuiszaken vallen hier niet onder) uitvalt, moet je dit op de betreffende dag vóór 08:30 uur ook op dit mailadres melden.

Kosten en aanmelden

De kosten voor het StudieStartWeek pakket en het programma bedragen € 80,00 per persoon. Dit bedrag betaal je bij aanmelding via IDEAL. Om deel te nemen aan de StudieStartWeek moet jij je vooraf aanmelden!

Goed om mee te nemen:

  • ID kaart / paspoort
  • Contant geld
  • Warme kleding
  • Sportkleding
  • Zwemkleding
  • Tussendoortjes voor de kleine trek

Vragen?

Met vragen kun je terecht bij sswleisure2018@gmail.com.

Start van je studie

Je eerste colleges beginnen op maandag 6 februari.