Pabo Leeuwarden

Aanmelden:
 
 

Als het goed is heb je na de aanmelding via studielink een mail gekregen van Anita Waage van het secretariaat. In deze mail zat een uitnodiging van de leukste start van je opleiding…. de SSW!

Je kunt je per mail aanmelden om mee te gaan op Studie StartWeek. Deze mail stuur je naar pytrik.gerbrandij@student.stenden.com. In deze mail vermeld je:
– Naam
– Adres
– Postcode en woonplaats
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Wel/niet vegetariër
– Eventuele bijzonderheden waar we graag rekening mee willen houden.
 
Voordat je op SSW gaat krijg je nog een mail met het programmaboekje voor de fantastische week!
 
Kosten en betaling:
 
 
De kosten voor de SSW bedraagt  €100,-. Hiervoor krijg je eten, drinken, overnachting, een volgepland dagprogramma en een veel nieuwe PABO vrienden.
We verzoeken je het bedrag  over te maken via de internetkassa van Stenden Hogeschool. Je kan deze vinden op: Webshop Stenden.
Je kiest voor ‘Relatie van Stenden’ en daarna voor: Opleiding tot Leraar Basisonderwijs/locatie Leeuwarden/Studie Start Week augustus 2017. Mocht je eventueel na betaling je examen en/of de toelatingstoetsen niet halen, dan kan je een verzoek tot teruggave indienen.

Overnachten:
 
Waar we heen gaan en dus gaan overnachten blijft nog even een verrassing…. Je zult dit weten wanneer je het programma boekje ontvangt. 

Boekenlijst:

De boekenlijst vind je op www.studystore.nl. Selecteer daar het volgende:

  • Leslocatie: Leeuwarden
  • Instelling: PABO Leeuwarden
  • Boekenlijst: PABO Leeuwarden, Jaar 1

Omdat het curriculum gedurende je studie kan wijzigen, bestel je studieboeken altijd per lesjaar.


Programma:
Maandag 28 augustus wordt je om 07:30 op het Stenden verwacht. Voor de rest blijft, net als de plaats van overnachting, het programma nog een verrassing.

Voor deze 28 augustus ontvang je nog een programmaboekje. Hierin staat alle informatie over het programma, overnachting, wat je mee moet, etc. 
Wacht dus rustig af en de hele StudieStartWeek commissie is druk bezig om voor JOU een prachtig begin van je studie te plannen!