Small Business & Retail Management (SBRM) Duaal

Welkom

 

Beste toekomstige duale student,
Nog even en dan is het zover, een nieuw avontuur. De start van jouw avontuur begint met een StudieStartDag boordevol met informatie. Je maakt kennis met je nieuwe studie, mede studenten en coach.
Informatie:
Tijdens deze dag wordt er een bedrijfspresentatie georganiseerd met als gastspreker niemand minder dan Hans Schülski, een retail expert. Na deze presentatie wordt de groepsindeling bekend gemaakt. Samen met je groepsgenoten en coach vertrekken jullie naar een lokaal waarin jullie het komende jaar vaker te vinden zijn. Hier wordt cruciale informatie verstrekt over de opleiding, kennis gemaakt, afspraken gemaakt en is er ruimte voor vragen en opmerkingen.
Wanneer?

De dag vindt plaats op 30 augustus en je wordt om 11.30 uur verwacht bij het auditorium van Stenden. De bedrijfspresentatie begint om 11.45 en duurt tot 14.00 uur. Daarna krijgen jullie samen met je groepsgenoten informatie van je toegewezen studiecoach in een aangewezen lokaal.

Tijd Activiteiten Locatie
11.30-11.30 Verzamelen en registratie 2.75 Coffeecorner
11.30-14.00 Bedrijfspresentatie Hans Schülski &

Groepsindeling

Stenden auditorium
14.00-16.00 Introductie door je duale coach met groepsgenoten Wordt bekend gemaakt tijdens groepsindeling

Boekenlijst

De boekenlijst vind je op www.studystore.nl. Selecteer daar het volgende:

  • Leslocatie: Leeuwarden
  • Instelling: Stenden Small Business & Retail Management
  • Boekenlijst: Small Business & Retail Management, Duaal Jaar 1

Omdat het curriculum gedurende je studie kan wijzigen, bestel je studieboeken altijd per lesjaar. Houd er rekening mee dat naast de boekenlijst nog een assessment gaat plaatsvinden (kosten circa € 80,-) voor het programma persoonlijke ontwikkeling.

Contact

In de tussentijd vragen over de Studiestartweek of jouw aanmelding? Neem contact op met ssw.sbrm@hotmail.com . Hier kunnen ze jou uitstekend adviseren of denken met je mee waar je het antwoord van jouw vraag kunt vinden.

Geniet van jullie vakantie en graag tot woensdag 30 augustus!

Met vriendelijke groet,

SSD commissie