Small Business & Retail Management duaal

Van harte welkom bij SBRM!

StudieStartMiddag

Nog heel even en je begint met je nieuwe studie Small Business en Retail Management duaal aan de Retail Business School van Stenden Hogeschool, maar eerst is het tijd voor een gezellige aftrap! Bij een nieuwe studie horen nieuwe mensen en een nieuw soort onderwijs. Daarom hebben wij voor jou een StudieStartMiddag (SSM) georganiseerd op woensdag 31 januari 2018. Zonder tegenbericht rekenen we op je komst!

 

Deze middag ga je kennismaken met alle andere eerstejaarsstudenten en de docenten van de opleiding, we geven cruciale informatie over de opleiding en daarnaast worden allerlei praktische zaken uitgelegd. Ook krijg je dan te horen in welke groep je bent ingedeeld, inclusief lesdag. Hierna heb je in principe minimaal een half jaar training op dezelfde dag in de week. Wij doen ons best dit in principe gedurende jouw studie aan te houden. Het verloop in de grootte van de groepen kan ertoe leiden dat de lesdag wordt aangepast.

 

Graag tot woensdag 31 januari en heb je nog vragen, neem dan contact op met het secretariaat van de Retail Business School: secretariaatRBS@stenden.com of 058-244 1443.

Programma

Je wordt verwacht op woensdag 31 januari 2018 om 13.00 uur in lokaal 1.46 (1e etage).

13.00 Ontvangst en registratie lokaal 1.46
13.15 Over de opleiding lokaal 1.46
13.30 Rondleiding Stenden

Controle inschrijving indien aangegeven bij registratie

14.00 Kennismaking in groepen

Introductie onderwijs

16.00 Afsluiting

Eerste lesdag

De eerste onderwijsweek met lesdagen start op maandag 5 februari 2018.