Sociaal Pedagogisch Hulpverlening ( SPH – Deeltijd)

Welkom

Het nieuwe studiejaar gaat voor u beginnen. We willen graag dat u goed voorbereid met uw nieuwe studie/leerjaar kunt starten, vandaar dat we op 1 september a.s. een Studiestartdag organiseren. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Het ochtendprogramma zal plaatsvinden in de Grote Zaal van De Kanselarij aan de Turfmarkt 11 te Leeuwarden.

Het programma ziet er als volgt uit

  • 09.45 uur ontvangst met koffie en thee in De Kanselarij: Turfmarkt 11 8911 KS Leeuwarden
  • Welkomstwoord door dr. Piet Geert Nicolay, lector Weerbaarheid en docent 3e jaar SPH-deeltijd
  • Gastspreker: Marco Florijn, voorzitter van de NVVK, de branchevereniging van schuldhulpverlening en sociaal bankeren. Daarnaast is hij ondernemer en is hij werkzaam geweest als Nederlandse politicus voor de PvdA. In 2009 werd hij gekozen tot beste lokale bestuurder.
  • LunchWanneer u wegens omstandigheden onverhoopt niet aanwezig kunt zijn bij de Studiestardag, geef dit dan via de mail door aan de secretaresse van de opleiding: mw. Trienke Wolters via trienke.wolters@stenden.com. We rekenen echter op uw komst.
  • De boeken kunt u bestellen via www.studystore.nl, let erop dat u de boeken bestelt die horen bij het juiste leerjaar. U bent niet verplicht de boeken via Studystore te bestellen.
  • Het middagprogramma vindt plaats bij Stenden Hogeschool aan de Rengerslaan 8 te Leeuwarden. U gaat als jaargroep apart en krijgt verdere informatie over het betreffende studiejaar.