Werktuigbouwkunde

Welkom

Beste nieuwe eerstejaars student,

Hopelijk ben je lekker van je vakantie aan het genieten, of misschien ben je aan het werk! Om je vast voor te bereiden op je nieuwe opleiding willen wij je nu al informeren over de ‘nieuwe’ start straks in augustus. Om dit studiejaar op een leuke en nuttige manier te beginnen heeft Stenden Hogeschool voor jou een driedaagse StudieStartWeek (SSW) georganiseerd.

In de StudieStartWeek maak je kennis met de school, het onderwijssysteem, nieuwe docenten en natuurlijk je medestudenten. Tevens krijg je praktische informatie over de aankomende lessen en de faciliteiten die Stenden biedt. Je wordt deze dagen begeleid door huidige studenten, docenten en coördinatoren van Stenden.

Verplicht

Wij willen je er op wijzen dat de Studiestartweek een verplicht onderdeel van het eerstejaars onderwijsprogramma is. De kosten voor het deelnemen aan de StudieStartweek bedragen € 20,00. Alle activiteiten zijn bij deze kosten inbegrepen, inclusief de lunch op dinsdag en donderdag.

Aanmelden

Voor de SSW moet je je inschrijven. De inschrijving en de betaling (IDEAL) gaan via de volgende link. Volg daarna onderstaande stappen

  1. Kies > Login as a relation of Stenden
  2. Select study programme > Technische opleidingen
  3. Select location > Emmen
  4. Select product > StudieStartWeek Augustus 2017 – Techniek Opleidingen
  5. Add to shopping cart
  6. Klik rechtsboven op > Checkout now
  7. Vul je gegevens in en volg de stappen om je bestelling te voltooien

Let op: Uiterlijk maandag 21 augustus 2017 aanmelden!

Boekenlijst

Bij Studystore (www.studystore.nl) vind je de boekenlijsten van de opleiding.

We raden je aan om de boeken bijtijds te bestellen zodat je de eerste studiedag direct een goede start kunt maken. Let op! Alleen de boeken waar bij vermeld staat: “Verplicht” moet je aanschaffen. De boeken waar bij vermeld staat: “In overleg met docent” hoef je nog niet te kopen. Het is ook voldoende eerst alleen de boeken van periode 1 aan te schaffen, de rest kan in de loop van het jaar ook nog wel. Mocht jouw boekenlijst nog niet online staan, probeer het later dan nog een keer.

Contact

In de tussentijd vragen over de Studiestartweek of jouw aanmelding? Neem contact op met het secretariaat van de opleiding. Hier kunnen ze jou uitstekend adviseren of denken met je mee waar je het antwoord van jouw vraag kunt vinden.

Stenden Hogeschool

Van Schaikweg 94

7811 KL  Emmen

Programma Werktuigbouwkunde

Klik hier om het programma te bekijken.