Accountancy

Hoi!

Heb jij de StudyStartWeek app al?

Jouw programma altijd bij de hand en alvast kennis maken met je medestudenten via Explore. En nog veel meer!

Download ‘m hier:

Welkom

In september begin jij aan je nieuwe studie Accountancy aan NHL Stenden. In de week voordat jouw studie start, vindt de StudieStartWeek plaats, de introductieweek voor alle nieuwe eerstejaars studenten. Deze week zit vol met leuke en leerzame activiteiten. We laten je kennis maken met de school, de stad, je studiegenoten en met de opleiding. Het belooft een super week te worden!

Maandag 26 augustus is er een informatiebijeenkomst van je opleiding op school. Woensdag 28 augustus en donderdag 29 augustus laat Increase, de studievereniging van de opleidingen Finance & Control, Bedrijfseconomie AD, Accountancy en Finance, Tax and Advice  van zich horen.

Programma

Maandag 26 augustus

Je wordt ontvangen vanaf 8.30 uur. Ouderejaarsstudenten zullen je welkom heten en je doorverwijzen naar De Kuil waar het programma om 09.00 uur zal starten. Tijdens deze dag wordt bekend gemaakt in welke klas je komt, maak je kennis met je studieloopbaanbegeleider, docenten en medestudenten en krijg je uitleg over de diverse systemen binnen de Hogeschool. Ook krijg je dan de studiegids uitgereikt. Deze dag duurt ongeveer tot 12.30 uur.

Begintijd Eindtijd Activiteit Beschrijving Locatie
8.30 9.00 Ontvangst in de centrale hal Ontvangst in de hal door studenten van de opleiding. Hal Rengerslaan 10
9.00 10.00 Opening in A1025 Welkom door directeur/teamleiders academie. Docenten en studenten stellen zich voor. Klasindeling wordt bekend gemaakt A1025
10.00 12.30 Kennismaking Kennismaking met SLB’er en klas, rondleiding en uitleg systemen Diverse lokalen

Woensdag 28 augustus

Op woensdag beginnen we met een kennismakingspel waar jij je studiegenoten gaat leren kennen, daarnaast zullen er groepen worden gevormd waarmee jij jouw eerst project gaat doen. Vervolgens is er een BBQ, waar ook de leraren aanwezig zullen zijn. We eindigen de dag met een kroegentocht waar je eventueel aan mee deel kan nemen, hier komen ook oudere jaars studenten.

Begintijd Eindtijd Activiteit Beschrijving Locatie
13:45 14:00 Verzamelen Verzamelen NHL Stenden
14:00 18:00 Activiteiten programma Avatargame/Fotochallange/

kennismakingspel

Leeuwarden
18:00 21:00 BBQ BBQ met leraren 3JO Leeuwarden
21:00 00:00 Kroegentocht Kroegentocht door Leeuwarden Leeuwarden

Donderdag 29 augustus

Wij verzamelen eerst mijn zijn allen bij de NHL Stenden, vanaf hier gaan we met een bus naar Burgum, wij gaan hier verschillende activiteiten doen zoals lasergamen en klimmen in het klimpark.

Begintijd Eindtijd Activiteit Beschrijving Locatie
11:00 11:15 Verzamelen Verzamelen bij bus NHL Stenden
11:45 12:00 Aankomst Aventoer te Burgum Aventoer Burgum
12:00 17:00 Activiteiten Verschillende activiteiten bij Aventoer Aventoer Burgum
17:15 17:30 Vertrek Vertrek terug naar Leeuwarden Aventoer Burgum
17:30 18:00 Terugreis Terugreis en einde introductie NHL Stenden
Einde programma

Op de woensdag is er een BBQ en op de donderdag wordt er gezorgd voor een lunch, wanneer je eventuele allergieën hebt kun je dit aangeven na het aanmelden.

Prijs en betaling

Aanmelden voor de introductie kan via de website van Increase. Indien je meteen lid wordt van Increase kost de introductie jou maar € 10,00. Wil je geen lid worden van Increase dan kost de introductie €20,00. Dit kan via IDEAL worden afgerekend op de website van Increase.

Deelname aan de introductie van je opleiding dan wel Increase levert je een goede voorbereiding op voor het project Business Plan in de eerste lesperiode. Daarnaast zullen er woensdag 28 augustus groepen worden gevormd voor het project en kun je uren schrijven voor SLB.

Voor meer informatie over Increase kun je kijken op onze website of op de bijgevoegde flyer.

Boekenlijst

Hier vind je de literatuurlijst van je opleiding. Op de literatuurlijst staan alle boeken vermeld die in het eerste jaar gebruikt worden. Deze boeken kun je bestellen bij Studystore.

Social media

Facebook

➡ Ben jij aanwezig bij de StudyStartWeek 2019?
Sluit je aan bij ons event op Facebook! ❤
#weareNHLStenden

Studiestart

Vanaf maandag 2 september starten de lessen.