Commerciële Economie Leeuwarden

Welkom

De examens zijn achter de rug en de nieuwe opleiding staat voor de deur. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen. Hoe leer je deze het snelste kennen? Juist, met de introductiedagen van de opleiding Commerciële Economie.

Wat kun je van de introductiedagen verwachten?

Op dinsdag 28 augustus word je om 9.45 uur verwacht in de ontvangsthal van de NHL Stenden Hogeschool (gebouw Zuid, Rengerslaan 8). Daar word je opgevangen. Je maakt kennis met je klas, je docenten en je wordt wegwijs gemaakt in het gebouw en de voorzieningen. ’s Middags staat sport en spel op het programma, zorg daarom voor gemakkelijk zittende kleding. Het programma duurt die dag tot uiterlijk 20.00 uur en liefhebbers kunnen natuurlijk voor eigen risico en rekening het programma in de stad voortzetten. Voor eten wordt deze dag gezorgd.

Op woensdag 29 augustus word je om 11.00 uur verwacht (waar? dat hoor je dinsdag 28 augustus). Deze dag verwachten we dat je zelf een lunchpakket meeneemt. We spelen dan in groepen spellen op verschillende locaties in Leeuwarden. ’s Avonds staat een pubquiz op het programma. We sluiten het programma af om 22.00 uur, waarna opnieuw geldt dat liefhebbers voor eigen risico en rekening het programma kunnen voortzetten.

Op donderdag 30 augustus word je om 11.00 uur verwacht (waar? dat hoor je dinsdag 28 augustus). voor de laatste activiteiten. Het programma duurt deze dag tot 15.00 uur en we verwachten van je dat je een eigen, deelbare lunch meeneemt.

Voor een goede start van je studie is het belangrijk om deel te nemen aan de introductiedagen. Dit is het moment om kennis te maken met je klasgenoten en medestudenten. Ook maak je alvast kennis met diverse docenten. We verwachten dan ook dat eenieder hierbij aanwezig is.

 

We zien je graag op 28 augustus om 9.45 uur aan de Rengerslaan 8. Tot dan!

Namens de docenten van team Commerciële Economie,

Koen van Haeren
Maarten van der Meulen

Bijlage