Communicatie

Welkom

Van harte welkom bij de opleiding Communicatie van de Academie Communication & Creative Business van de NHL Stenden Hogeschool. Op deze pagina informeren we je over de start van het nieuwe studiejaar. Allereerst wijzen we je nog even op de volgende zaken.

Informatiebijeenkomst

Op maandag 27 augustus start je met alle nieuwe eerstejaarsstudenten van de opleiding Communicatie bij de NHL Stenden Hogeschool, Rengerslaan 8-10 in Leeuwarden en te bereiken vanaf het station met lijn 612, richting NHL Stenden Hogeschool. Vanaf 9.30 uur staan hogerejaarsstudenten klaar in de centrale hal om je te verwelkomen. Het formele programma start om 10.15 uur en ziet er als volgt uit:

Begintijd Eindtijd Activiteit Locatie
10:15 Ontvangst lokaal B0.080
10:15 11:00 Welkom door Patrick Bemelmans (academiedirecteur) en informatie over de opleiding en het introductiekamp lokaal B0.080
11:00 11:45 Kennismaking met klas en SLB-docent

De StudyStartWeek van de NHL Stenden Hogeschool gaat ook van start op maandag 27 augustus. Je bent van harte welkom bij de feestelijke opening van het studiejaar.

Daarnaast organiseert Studiestad Leeuwarden een welkomstprogamma. Let op: dit programma start al op zondag 26 augustus met een BBQ. Kijk op www.leip.nu voor meer informatie en geef je op voor de diverse programmaonderdelen.

Introductie 2018 opleiding Communicatie

Van woensdag 29 augustus tot en met vrijdag 31 augustus vindt de introductie van je opleiding plaats. Tijdens deze dagen maak je kennis met je medestudenten en de eerstejaars mentoren. Op informele wijze krijg je informatie over de opleiding en de organisatie. Dit introductiekamp is voor jou dé kans om je medestudenten voor de komende vier jaar te leren kennen. Het is erg belangrijk dat je deze week vrijhoudt, want je mist veel als je er niet bij bent.

Meer informatie over en aanmelden voor het introductiekamp via onderstaande PDF.

PDF ICON Info en aanmelden introductiekamp