Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Hoi!

Heb jij de StudyStartWeek app al?

Jouw programma altijd bij de hand en alvast kennis maken met je medestudenten via Explore. En nog veel meer!

Download ‘m hier:

Welkom

In september begin jij aan je nieuwe studie Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (DBKV) aan NHL Stenden. In de week voordat jouw studie start, vindt de StudieStartWeek plaats, de introductieweek voor alle nieuwe eerstejaars studenten DBKV. Deze week zit vol met leuke en leerzame activiteiten. We laten je kennis maken met de school, de stad, je studiegenoten en met de opleiding. Het belooft een super week te worden!

De StudieStartWeek vindt plaats van maandag 26 augustus t/m donderdag 29 augustus.

Programma

Maandag 26 augustus

Begintijd Eindtijd Activiteit Beschrijving Locatie
13.00 17.00 LEIP Introductie Leeuwarden studiestad Leeuwarden, stad

Dinsdag 27 augustus

Begintijd Eindtijd Activiteit Beschrijving Locatie
9.30 16.00 AtelJEE! DBKV Op dinsdag 27 augustus van 9.30-16.00 uur neemt je studieloopbaanbegeleider (SLB’er) Margriet Landkroon je mee tijdens het programma op de opleiding (lunch inbegrepen). Hierin maak je kennis met elkaar en maak je op een beeldende manier kennis met het beroep van kunstvakdocent. Studielandschap voor H0.006
Einde programma

Lijst met benodigdheden

Materialen voor deze dag wordt door de opleiding aangeboden.

Boekenlijst en bestellen

Tijdens de eerste bijeenkomst krijg je de Studiegids van de opleiding met daarin informatie over de opbouw van de opleiding, de boekenlijst, etc.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, of om een reden niet kunnen deelnemen; neem dan contact op met het secretariaat van de opleiding: Jannie Hekstra (06 41 63 67 99, j.kloosterman@nhl.nl); of met je SLB’er: Margriet Landkroon (06 43 57 38 41, margriet.landkroon@nhl.nl)

Documenten

Tijdens de eerste bijeenkomst krijg je de Studiegids van de opleiding met daarin informatie over de opbouw van de opleiding, de boekenlijst, etc.

Social media

Volg ons op social media:

➡ Ben jij aanwezig bij de StudyStartWeek 2019?
Sluit je aan bij ons event op Facebook! ❤
#weareNHLStenden

Studiestart

De eerste lesweek begint op 2 september 2018. Op dinsdag 3 september staat een uitstapje met de hele opleiding gepland. Informatie daarover krijg je nog.