EMMEN

NHL Stenden Emmen

Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen
T: +31 (0)591 853 100
E: receptie.emmen@stenden.com

Faciliteiten

Bibliotheek Emmen

De bibliotheek in het centrum van Emmen. Naast het lenen van boeken is het ook mogelijk om tijdens het lezen van een boek een heerlijke kop koffie of thee te drinken (meer informatie).

Eten & Drinken

La Plage

In het voormalige V&D pand aan het Mondriaanplein is een vernieuwd restaurant concept waarbij je onder het genot van een ongedwongen sfeer kan genieten van een hapje en een drankje.

Markant Emmen

Grandcafé & Restaurant Markant, in Emmen, waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd, een drankje en live muziek, binnen en buiten op het terras (meer informatie).

New York Pizza Emmen

Studenten kunnen op vertoon van hun studentenkaart 25 cm NY Style pizza’s voor €5,- afhalen via newyorkpizza.nl of de winkel.

Chefburger

De Chefburger Emmen staat voor goed, verantwoord en betaalbaar eten in een relaxte trendy sfeer. Alle producten zijn 100% bio en verantwoord. Chefburger is een sfeervolle ontmoetingsplek waar iedereen, van jong tot oud, zich thuis voelt (meer informatie).

Baander 30
7811 HJ Emmen
+31(0) 591 572 845

Grand Café Plein

Gezellig eten en drinken aan het prachtige Raadhuisplein in Emmen, tegenover Wildlands en te midden van het bruisende centrum.

Uitgaan

Café de Brasserie

De Brasserie is een uniek café, gelegen in het hartje van Emmen. Heeft een grote diversiteit, aanbod en een breed publiek (meer informatie).

Café de Zwetser

Café de Zwetser is de perfecte locatie gelegen in het hartje centrum (aan het Horecaplein) van Emmen. Bij uitstek de plek om vrienden te ontmoeten en te dansen. De bartenders zijn bedreven en gepassioneerd met hun product bezig en doen telkens weer hun uitertse best om je verblijf in De Zwetser zo aangenaam mogelijk te maken. Er wordt regelmatig met live muziek gewerkt en er draaien (met namen in het weekend) diverse DJ’s (meer informatie).

Sport & Recreatie

FC Emmen

De Jens Vesting is het stadion van FC Emmen. Als je wil, kan je hier een voetbal wedstrijd van FC Emmen bekijken (meer informatie).

Snooker & Pool Centrum Emmen

Snooker- en Poolcentrum Emmen biedt al ruim 20 jaar gezelligheid en ontspanning met de snooker, pool, biljart en darts. Samen met vrienden of collega’s recreatief of in wedstrijdverband bezig zijn, in combinatie met een hapje en een drankje (meer informatie).

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen is de nieuwe dierentuin in Emmen waarbij je op expeditie gaat naar het ijzige poolgebied, hete savanne en tropische oerwoud (meer informatie).