Flexibele deeltijdopleiding Verpleegkundige

Informatie eerstejaars flexibele deeltijdopleiding Verpleegkunde

Welkom!

Hartelijk welkom bij de flexibele deeltijdopleiding tot Verpleegkundige van de NHL Hogeschool in Leeuwarden! Middels deze pagina brengen we je op hoogte van het programma van de eerste weken en andere relevante zaken.

Eerste contactdag

De eerste contactdag van de opleiding tot Verpleegkundige is voor de mensen die aangegeven
hebben dat ze op dinsdag onderwijs willen volgen op 4 september van 9.45 tot 12.00, en voor de
mensen die op vrijdag onderwijs willen volgen op 7 september van 13.30 tot 16.30.

Deze dag staat in het teken van kennismaken: met de nieuwe vorm van onderwijs, met het gebouw, met medestudenten en met docenten. Je kunt je melden aan de balie in de centrale hal.

Als bijlage op deze pagina tref je onder andere de lijst met aanbevolen leermiddelen aan. Afhankelijk van je studieroute kun je bepalen welke leermiddelen voor jou interessant zijn om aan te schaffen voor de module die je wilt volgen en toetsen. Veel materiaal wordt beschikbaar gesteld via de digitale leeromgeving die ingericht is voor het flexibele deeltijdonderwijs. Hoe dit werkt vertellen we bij de start van de opleiding.

Wanneer je verpleegtechnische vaardigheden wilt trainen en toetsen binnen de NHL Stenden Hogeschool, is een verplegershes (‘jasje’) verplicht, je krijgt geen toegang tot het skillslab zonder verplegershes.

Daarnaast tref je bijlagen aan, met onder andere informatie over vaccinatie tegen Hepatitis B, informatie over de decaan, studeren met een functiebeperking en de vertrouwenspersoon.

We zien je graag op de eerste bijeenkomst op 4 september of 7 september!

 

Met vriendelijke groet,

Docentteam hbo v flex

Charina van den Boogaard, Irma Voogd, Ronald Ars, Ria van de Laar, Ineke de Jong, Getine Veltman, Freke Kloek, Agnes Brinks en Elske Boersma

Bijlage

 

Informatie voor hogerejaars flexibele deeltijdopleiding Verpleegkunde