HBO-ICT

Beste student,

Van harte welkom bij de opleiding HBO-ICT bij NHL Stenden Hogeschool!

Voor alle eerstejaars studenten van onze opleiding is er een introductiekamp van 28 t/m 30 augustus a.s. op Ameland. Een geweldige ervaring!

We raden je aan om hieraan deel te nemen zodat je kennis kunt maken met klasgenoten en docenten. De kosten voor deelname aan het introductiekamp zijn € 90,-. Vooraf kun je je aanmelden door een mail te sturen naar: intro@schoolofict.nl. We raden hierbij aan in deze mail ook eventuele bijzonderheden door te geven.

Als je mee gaat met de introductie dan is op dinsdag 28 augustus om 8.00 uur in de centrale hal van de locatie NHL de aftrap (de opleiding is herkenbaar aan de banieren). Vervolgens krijg je in het auditorium (A1.025) instructie over de introductieweek.

Programma

De docenten en studenten vertrekken rond 10.00 uur per fiets naar Holwerd voor de overtocht per boot naar Ameland, dus zorg er voor dat je met een goede fiets op school bent.

De aftrap van het nieuwe studiejaar vindt plaats op vrijdag 31 augustus a.s. om 10.00 uur locatie NHL in het auditorium (A1.025). Je krijgt dan meer informatie over de roosters, het gebouw en andere praktische zaken. Het is voor alle studenten belangrijk om hierbij aanwezig te zijn (ook voor studenten die niet mee gaan op introkamp).

De lessen starten op maandag 3 september a.s.