HBO-Verpleegkunde (Flexibel)

Hoi!

Heb jij de StudyStartWeek app al?

Jouw programma altijd bij de hand en alvast kennis maken met je medestudenten via Explore. En nog veel meer!

Download ‘m hier:

Welkom bij HBO-V!

Beste student,

Hartelijk welkom bij de flexibele deeltijdopleiding tot Verpleegkundige van de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden! We brengen je op hoogte van het programma van de eerste weken en andere relevante zaken.

De eerste contactdag van de opleiding tot Verpleegkundige is op 3 september van 13.00 tot 16.00 uur in B0086 in het NHL Stenden gebouw, Rengerslaan 10. Deze dag staat in het teken van kennismaken: met de nieuwe vorm van onderwijs, met het gebouw, met medestudenten en met docenten. Je kunt je melden aan de balie in de centrale hal.

We verzoeken je om de laptop mee te nemen. Dan gaan we je wegwijs maken in de digitale leeromgeving. In de bijlage zit ook alvast een handreiking die je kan helpen om de wifi in het NHL Stenden gebouw op je laptop te installeren.

Daarnaast ben je van harte welkom op de openingsdag van de academie Gezondheidszorg op woensdag 28 augustus vanaf 9.30 in theater de Harmonie in Leeuwarden. Als eerstejaars student wordt je verwacht voor het ochtendprogramma. Je maakt dan kennis met de academie Gezondheidszorg, waar de HBOV een onderdeel van is. Indien je ook aan het middagprogramma deel wilt nemen is aanmelding belangrijk. Dat kan via de link die onderaan deze brief te vinden is. Geef daarbij aan dat je eerstejaars student bent, dan wordt er namelijk een lunch voor je gereserveerd.

Als bijlage bij deze brief tref je onder andere de lijst met aanbevolen leermiddelen aan. Afhankelijk van je studieroute kun je bepalen welke leermiddelen voor jou interessant zijn om aan te schaffen voor de module die je wilt volgen en toetsen. Veel materiaal wordt beschikbaar gesteld via de digitale leeromgeving die ingericht is voor het flexibele deeltijdonderwijs. Hoe dit werkt vertellen we bij de start van de opleiding.

Wanneer je verpleegtechnische vaardigheden wilt trainen en toetsen binnen de NHL Stenden Hogeschool, is een verplegershes (‘jasje’) verplicht, je krijgt geen toegang tot het skillslab zonder verplegers hes.

Daarnaast tref je bijlagen aan, met onder andere informatie over de decaan, studeren met een functiebeperking en de vertrouwenspersoon .

We zien je graag op de eerste bijeenkomst op 28 augustus en op 3 september!

Met vriendelijke groet,

Docentteam hbo v flex

Bijlagen:

➡ Ben jij aanwezig bij de StudyStartWeek 2019?
Sluit je aan bij ons event op Facebook! ❤
#weareNHLStenden