Human Resource Management

Hoi!

Heb jij de StudyStartWeek app al?

Jouw programma altijd bij de hand en alvast kennis maken met je medestudenten via Explore. En nog veel meer!

Download ‘m hier:

Welkom

Beste student,

Namens de opleiding HRM wil ik je van harte welkom heten. Ik hoop dat je een leuke en leerzame tijd bij ons zult hebben en dat je de studie met succes zult volbrengen.

Introductie

De opleiding HRM heeft ervoor gekozen geen programma tijdens de Studie Start Week te organiseren, maar alle studenten HRM wegwijs te maken tijdens een kennismakingsweek die plaatsvindt van dinsdag 3 september t/m donderdag 5 september 2019.

Wij verwachten jou op dinsdag 3 september 2019 tussen 9.30 en 10.00 uur in het Leerbedrijf van de opleiding HRM. Dit Leerbedrijf bevindt zich in ruimte 0.10 van NHL Stenden Hogeschool, Rengerslaan 8, Leeuwarden.
Je ontvangt dan het programma van de kennismakingsweek. Tijdens deze week maak je kennis met je studiegenoten, de docenten, de school, het onderwijs, praktische informatie over de opleiding, etc.

De roosters en groepsindelingen zijn eind augustus bekend en worden via https://start.nhlstenden.com/ gepubliceerd.

Boekenlijst

De actuele boekenlijsten vind je op https://www.studystore.nl/. Kies NHL Stenden Hogeschool, locatie Leeuwarden en je opleiding. Vergeet niet op tijd je boeken te bestellen.

Vragen

Voor vragen kun je je vanaf maandag 19 augustus 2019 richten tot:
– Ria van Zadelhoff, email ria.van.zadelhoff@nhlstenden.com, telnr. 06-19279909
– Dineke Boufennara, email dineke.boufennara@nhlstenden.com, telnr. 06-19270623

Voor meer informatie rondom jouw inschrijving, betaling en overige vragen, kun je contact opnemen met NHL Stenden IStudy-Studentloket: tel. +31 58 244 1155 / studentinfo@nhlstenden.com.
Namens het gehele team wens ik je een fijne vakantie toe!

Met vriendelijke groet,

Willy Hooijenga
Academiedirecteur International Business Administration