Informatica

Welkom bij Informatica

StudieStartDag

Beste nieuwe eerstejaars student,

Je gaat in februari een opleiding starten bij Stenden Hogeschool in Emmen, welkom! Om je vast voor te bereiden op je nieuwe opleiding willen wij je informeren over de ‘nieuwe’ start in februari. Om dit studiejaar op een leuke en nuttige manier te beginnen heeft Stenden Hogeschool voor jou een StudieStartDag georganiseerd.

Tijdens de StudieStartDag (SSD) maak je kennis met de school, het onderwijssysteem, nieuwe docenten en natuurlijk je medestudenten. Tevens krijg je praktische informatie over de aankomende lessen en de faciliteiten die Stenden Hogeschool biedt. Je wordt deze dag begeleid door huidige studenten, docenten en coördinatoren van Stenden.

Je wordt op woensdag 31 januari om 9:00 uur verwacht op onderstaand adres:

Stenden Hogeschool
Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen

Bij de receptie van Stenden Hogeschool wacht een student je op en hij zal je begeleiden naar het juiste lokaal. De SSD duurt van 9:00 uur tot ca. 15:00 uur, je krijgt een lunch aangeboden.

Verplicht

Wij willen je er op wijzen dat de SSD een verplicht onderdeel van het eerstejaars onderwijsprogramma is.

Boekenlijst

Bij Studystore (www.studystore.nl) vind je de boekenlijsten van de opleiding. We raden je aan om de boeken bijtijds te bestellen zodat je de eerste studiedag direct een goede start kunt maken. Let op! Alleen de boeken waar bij vermeld staat: “Verplicht” moet je aanschaffen. De boeken waar bij vermeld staat: “In overleg met docent” hoef je nog niet te kopen. Mocht jouw boekenlijst nog niet online staan, probeer het later dan nog een keer.

In het nieuwe schooljaar zal je naast een aantal boeken tevens gebruikmaken van digitaal lesmateriaal voor het vak studieloopbaanbegeleiding. Je dient je hiervoor in te schrijven (kan vanaf februari 2018) via “Stenden.myedumundo.com”. Dit SLB-Edubook kost € 75,00. Voor dit SLB-Edubook geldt:

  • Je hebt de gehele studietijd toegang.
  • SLB-Edubook wordt up-to-date gehouden.
  • Je kunt in dit SLB-Edubook een eigen samenvatting maken.
  • Dit SLB-Edubook beschikt over theorie, filmpjes, artikelen en oefenvragen.
  • Dit SLB-Edubook is interactief.
  • Er is, indien nodig, technische ondersteuning/service via de Helpdesk.

Via de link kan je jezelf registreren en het SLB-Edubook aanschaffen. Na aankoop (via IDEAL of PayPal) komt het Edubook beschikbaar bij “huidige vakken”. Mochten er vragen zijn, neem dan contact via de helpdesk knop op het platform.

Contact

secretariaat.ict-ct secretariaat.ict-ct@stenden.com

Namens de Techniekopleidingen van de Stenden Hogeschool graag tot 31 januari!

De SSD organisatie
Stenden Hogeschool, locatie Emmen