Life Science

Welkom bij Life Science!

StudieStartdag

Beste nieuwe eerstejaars student,

Je gaat in februari een opleiding starten bij Stenden Hogeschool in Emmen, welkom! Om je vast voor te bereiden op je nieuwe opleiding willen wij je informeren over de ‘nieuwe’ start in februari. Om dit studiejaar op een leuke en nuttige manier te beginnen heeft Stenden Hogeschool voor jou een StudieStartDag georganiseerd.

Tijdens de StudieStartDag (SSD) maak je kennis met de school, het onderwijssysteem, nieuwe docenten en natuurlijk je medestudenten. Tevens krijg je praktische informatie over de aankomende lessen en de faciliteiten die Stenden Hogeschool biedt. Je wordt deze dag begeleid door huidige studenten, docenten en coördinatoren van Stenden.

Je wordt op woensdag 31 januari om 12:30 uur verwacht op onderstaand adres:

Stenden Hogeschool
Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen

Bij de receptie van Stenden Hogeschool wacht een student je op en hij zal je begeleiden naar het juiste lokaal. De SSD duurt van 12:30 uur tot ca. 15:15 uur, je krijgt een lunch aangeboden.

Verplicht

Wij willen je er op wijzen dat de SSD een verplicht onderdeel van het eerstejaars onderwijsprogramma is.

Boekenlijst

Bij Studystore (www.studystore.nl) vind je de boekenlijsten van de opleiding. We raden je aan om de boeken bijtijds te bestellen zodat je de eerste studiedag direct een goede start kunt maken. Let op! Alleen de boeken waar bij vermeld staat: “Verplicht” moet je aanschaffen. De boeken waar bij vermeld staat: “In overleg met docent” hoef je nog niet te kopen. Mocht jouw boekenlijst nog niet online staan, probeer het later dan nog een keer.

Contact

secretariaat.tech-inn secretariaat.tech-inn@stenden.com

Namens de Techniekopleidingen van de Stenden Hogeschool graag tot 31 januari!

De SSD organisatie
Stenden Hogeschool, locatie Emmen